ActionTrack by mAppout

 Hogyan nyerhettek iPhone X-et és a 100 db NagyKoncert Aréna jegy egyikét:

Legyen nálad egy Android vagy IOS rendszerű okostelefon! Töltsd le a mAppout  IDUS2018  alkalmazást  majd szerezz legalább 10 pontot az alábbi aktivitások elvégzésével és részt veszel a sorsoláson!

A program és rendezvénytérkép telepítése (mAppout IDUS2018):

  1. Andorid vagy iOS rendszerű telefon esetén a Store-ban keresd meg és töltsd le az ActionTrack nevű  alkalmazást.
  2. Indítsd el az ActionTracket és a „Csatlakozási kód szkennelése” ikonra nyomj rá, majd tartsd rá a telefon kameráját a játék azonosító QR kódjára. (A QR kódot alább találhatod.) A játék ekkor letöltődik a készülékre és a rendezvény megnyitójának időpontjában aktiválódni fog. Ha otthon töltötted le, akkor a letöltés után a kezdés időpontjaként a KÉSŐBB fülre bökj.
  3. Ha már a rendezvény területén vagy, akkor el kell indítani az ActionTracket és a Letöltött fülön, nyomj rá a mAppout IDUS2018 app borítóképére. Ekkor a program elindul és megkérdezi, hogy hogyan szólítsunk? Ez az egyedi felhasználónév, amely kérjük a NEPTUN KÓDOD legyen! Máris játszhatsz egész nap! (Bármilyen felmerülő kérdés esetén a mAppout sátornál és az információs pultoknál keressetek, minket bátran!) 

     

A játékhoz ajánlott körülbelül 10 MB mobilinternet és folyamatos GPS kapcsolat. Amennyiben nincs mobilinternet a telefonodon úgy a kijelölt wifipontok valamelyikét érdemes felkeresned, minden játék után.

 

Egy nagy, közös, egész napos játékba, interaktív rendezvénytérképbe kapcsolódhatsz be a mAppout IDUS2018  alkalmazás letöltése, felhasználónév (minden esetben NEPTUN-kód legyen!) megadása és a regisztráció után. Az applikáció nem csak egy térkép, hanem a nap során, a nyereménysorsolásban való részvételhez szükséges  pontokat is csak ennek segítségével gyűjtheted! Ahhoz, hogy a nyereményed meg is tudd kapni, mindenképpen érdemes valós adatokkal regisztrálni. Kérlek olvasd el figyelmesen a leírásunkat!

Rendezvényen való regisztráció előnyei:

A programban regisztrált felhasználók között óránként értékes nyereményeket sorsolunk ki. Amennyiben Te vagy a szerencsés nyertes, akkor ezt egy üzenetben tudatjuk veled az applikáción belül és később megkapod a nyereményedről szóló értesítést egy e-mailben is.

Az applikáció használata:

A kijelzőn az indítás után egy térképet látsz, amelyen a sok apró útponton állomásokat fogsz találni. Ezeken az állomásokon kihívásokat teljesíthetsz, amikért más-más pontszámú jutalmat kaphatsz. Közeledj egy pont felé és nézd meg a tevékenységet! A telefon meg fogja kérdezni, hogy szeretnéd-e aktiválni azt a pontot, ahova megérkeztél. Amennyiben szívesen kipróbálnád a helyszínhez tartozó aktivitást és még várakoznod sem kell, nyomj az aktiválásra a felugró ablakban. Keresd az állomáson álló animátorokat a feladatért, majd ha végeztél egyeztess velük, hogy írják jóvá az ott szerzett pontjaidat. Ehhez a telefonod kameráját kell majd egy QR kódra tartanod, vagy egy kód beírásának erejéig oda kell adnod a telefonod az animátornak! Ha egy állomáson teljesítetted a kihívást, akkor mehetsz a következőre.   (Fontos: Ha egy állomást egyszer aktiváltál, még egyszer már nem tudod!) Amennyiben netán sokan állnak előtted és Te nem szeretnél várakozni, nyugodtan keress egy másik helyszínt és kezdj ott pontgyűjtésbe, később gyere vissza.

Az applikációt letöltheted otthon illetve a helyszínen is!

TIPP: Javasoljuk, hogy amennyiben van lehetőséged hozz magaddal powerbankot vagy töltőt! A rendezvény területén lesznek töltőpontok, de csak korlátozott számban. Ha éppen nem használod a kijelzőt akkor nyugodtan zárd le a telefont, hogy energiát spórolj. A pontjaid nem tudnak elveszni!

A játékhoz ajánlott körülbelül 10 MB mobilinternet és folyamatos GPS kapcsolat. Amennyiben nincs mobilinternet a telefonodon úgy a kijelölt wifipontok valamelyikét érdemes felkeresned, minden játék után.

Jó játékot, sikeres pontgyűjtést  kíván a mAppout csapata!